(122)

Den norske drømmen: om bestefars Punjab, nyhetsjakt i farlige farvann og kjærligheten til landet vårt

lydbok


Den kjente TV2-journalisten Kadafi Zaman har levd et eventyrlig liv. Han har jaget gangstere og blitt overfalt under revolusjoner, han har dekket de grusomste katastrofer og blitt kastet på cella i sin evige jakt etter nyheter.

Hvis faren hans hadde tenkt annerledes, kunne Kadafi blitt bonde i Punjab i Pakistan. For 50 år siden valgte faren heller å flytte til Norge. Her jobbet han doble skift for å sikre en fremtid for barna sine. Kadafi Zaman forteller om sin pakistanske bakgrunn, og hvordan den har preget ham, og av og til gitt ham andre innganger til nyhetene.

I denne fargerike og personlige beretningen forteller Kadafi med varme og innlevelse om det han kommer fra og det han brenner for: å formidle nyheter til det norske folk. Det er en fortelling om livets tilfeldigheter og en sterk kjærlighetserklæring til det norske samfunnet.



4.6

122 vurderinger

Åge

24.3.2024

En utrolig god bok. veldig informativ for meg som ikke kjente så gofy til historien.

Anonym

28.2.2024

Veldig bra bok. Dessverre monotont og fort lest, og for få pauser. Men ekstremt interessant og medrivende. For en modig fyr. Og 💪❤️👏til familien og kona hans.

Ann-Lise

14.2.2024

Fantastisk bok 👏👏👏 Kadafi’s skildringer om å være flerkulturell er fantastisk og ikke minst lærerik. Han er en flott og stor mann i sitt virke. Han gjør en fantastisk jobb for sitt og vårt kjære Norge. For et mot den mannen har🙏