(151)

Djevelkysset

lydbok og e-bok


HVOR FARLIG ER DET Å IKKE VÆRE EN PERFEKT MOR?

Vivian Glenne jobber på det lokale renseriet, er samboer med en taxisjåfør og har tre sønner. En kveld går hun ut i skogholtet bak rekkehusbebyggelsen med en spade. Hun kommer ikke tilbake i live. Naboene Birgit og Frank Willmann har noe å skjule. Frank har holdt øye med Vivian gjennom soveromsvinduet. Birgit er redd, men for hva?

Den dreptes femtenårige sønn, Dan, og kameraten Jonas, setter i gang en egen etterforskning. Et klamt nettverk av mistenkte trekker de to guttene inn i mørke irrganger, og en renserikunde som jobber på høyt nivå innen etterretning, blir sentral. Cato Isaksen og hans kollega Marian Dahle har igjen en ny drapssak å løse. Og det haster!


Oppleser: Kim Haugen
Varighet:

4.2

151 vurderinger

Anonym

13.4.2024

Litt treg start.men det endret seg fort.

Thomas

9.6.2023

Mye fantasi her,små barn som blir avhørt av politi uten foreldre eller noe form for godkjenning,samt att politi gjør så mye de ikke har lov til att forfatter burde sette seg litt inn i lover og regler,ellers en greie gjennomsnittlig spenende bok som de fleste norske forfatterw,må for all del i ikke sammenlignes med Jo Nesbø og andre forfattere i den klassen da de ragger enormt mye høyere!.

Karoline

1.6.2023

Helt grei, men liker normalt litt mer spenning og ikke bare en mordgåte. Ungdommene har veldig umoderne språk, og enda verre når innleser skal gjøre til stemmen for ulike karakterer.