(33)

Før tåken legger seg

lydbok og e-bok


En kontroversiell spansk advokat, gift med en svensk kvinne, blir funnet myrdet i en kløft i fjellandsbyen Ronda på den spanske solkysten.

Læreren Lisa Hagel har nylig blitt skilt fra sin utro mann etter tretti års ekteskap. Hun har kjøpt et hus i den lille fjellandsbyen for å prøve å starte på nytt. På et flamencokurs møter hun enkemannen Hector Correa, som jobber i politiet. Hector har også en vanskelig fortid. Sammen begynner de å undersøke drapet på advokaten. Snart skjer det et nytt drap, og sporene fører dem helt tilbake til general Franco og Spanias blodige historie.

Dette er første bind i den nye Malaga-serien av den svenske krimdronningen Mari Jungstedt.

Mari Jungstedt har bakgrunn som journalist hos blant annet EKOT og Rapport, og som nyhetsanker på SVTs regionale nyhetsprogram ABC. Nå jobber hun som forfatter på heltid. Mari Jungstedt er en av Sveriges mest populære forfattere og har solgt mer enn fem millioner eksemplarer av Gotland-serien i Sverige, samtidig som hun er utgitt i tjue andre land.



4.0

33 vurderinger

Anonym

11.10.2023

Spennende nytt bekjentskap! Litt for mye i starten om de vi ikke hører mer om, men plottet er bra. Blir helt klart å følge disse karakterene videre!

Rita

3.4.2023

Forferdelig innleser. Ødelegger hele boka.