(57)

Ingenting er umulig: om utfordringer, mestring, viljestyrke og fellesskap

lydbok


Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.

I boka forteller obersten i tv-suksessen Kompani Lauritzen historien bak de mange utfordringene deltakerne møter, og om det unike fellesskapet, mestringsfølelsen og opplevelsene de får. Med bakgrunn i egne erfaringer fra Forsvaret og andre arenaer og erfaringene fra tre sesonger med Kompani Lauritzen, forklarer Dag Otto Lauritzen hvordan viljestyrken virker, og gir konkrete tips og råd om hvordan leseren selv kan hente frem krefter de ikke aner at de har, for å utfordre og utvikle seg selv. I boka forteller også flere av deltakerne om sine erfaringer fra Kompani Lauritzen, leserne tas med «behind the scenes», og vi får høre mer om metodene som brukes for å skape en av TV 2s største seersuksesser. Boka har forord av Norges forsvarssjef Eirik Kristoffersen.


Oppleser: Dag Otto Lauritzen
Varighet:

4.5

57 vurderinger

Karina

2.11.2023

Bør bli pensum på ungdomsskolen! Folk som sliter i parforhold, og generelt ALLE bør lese denne. Nå vil JEG også bli en bedre versjon av meg selv, for Obersten og kompani Lauritzen er inspirerende. Kjendisversjonen var bra og underholdende, men Tropp 1 og 2 er de aller beste!!!! Forresten, den lille tabben i begynnelsen, og at den ikke er redigert bort er nettopp i Dag-Otto Lauritzens ånd.

Robin

2.7.2023

Utenom tabben som snodig nok gikk forbi sensuren av lydboken, så er dette en fin bok. Boken pløyer lite ny jord her med trening og motivasjons delene, men det er interessant å få litt innsikt i kompani lauritzen og forfatteren selv sine kamper. Forfatter sender noen stikk til serier som farmen og 71 grader nord for lite fornyelse av konseptene deres, noe jeg her helt enig i, men er ikke interessert i å diskutere en egen serie som "huskestue" der konseptet streng talt kunne trengt en god dose fornyelse.

Grete

28.5.2023

Boka er troverdig og ekte. Takknemlig for at deres kunnskap og erfaringer på så mange områder, blir delt til oss alle på en enkel og tydelig måte. Den forsterker alt det positive, vi er i stand til. Fint med tilbakeblikk på Dag Otto sin egen erfaring,og ikke minst alle de han refererer til. Ønsker meg noe av dette som pensum i skolen, og veiledning til foresatte.