(22)

Jaktselskapet

lydbok og e-bok


Den aller vakreste

Det perfekte paret

Den ustabile

De nybakte foreldrene

Den stille

Den vellykkede

Den nyankomne

Ni venner møtes til romjul- og nyttårsfeiring på en avsidesliggende, men luksuriøs jakteiendom i det skotske høylandet. Det er bare sjarmerende da snøen begynner å lave ned og de må belage seg på noen dager uten kontakt med omverdenen. Men gamle uoverensstemmelser og hemmeligheter har en ubehagelig tendens til å trenge seg opp til overflaten når gjengen ikke kan slippe unna hverandre. Og denne gangen blir det stygt - så stygt at ikke før har klokken slått tolv på nyttårsaften så blir en av de ni funnet død i snøen. Det er definitivt ikke noen ulykke, men et mord blant venner.

Lucy Foley har skrevet en moderne psykologisk thriller med inspirasjon fra de tradisjonelle engelske mordmysteriene.


Oppleser: Elisabeth Vatn
Varighet:

3.0

22 vurderinger

LinePine

4.5.2023

Jeg pleier virkelig ikke å komme med negativ kritikk, og jeg beklager på forhånd, men.. Etter diverse beskrivelser som bl.a. "en moderne Agatha Christie", tenkte jeg at dette måtte bli bra. Jeg forventet i det minste et moderat bra plot, og jeg håpet i det lengste på en plot twist (og det var lenge, for boken er virkelig unødvendig lang med unødig mye fyllstoff!). Vel.. la oss bare si det sånn: både offeret og morderen er akkurat de du tror det er fra begynnelsen. Forfatteren burde gjøre mer research, og noen burde ha lest boken og skrelt vekk de verste klisjeene og flosklene før den gikk i trykken. Og innleseren.. hun høres ut som om hun prøver å etterligne en talesyntese. Merkeligste jeg har vært borti. Ufattelig frustrerende å høre på. Beklager 🙊

Monica

19.3.2023

Bra bok, ikke så bra innleser.

Marte

13.2.2023

Dette er den dårligste lesningen jeg har hørt. Unaturlig oppdeling av setninger, merkelige tonefall, og unaturlig uttale. Det er synd for historien var egentlig ganske god, men måten den er innlest på gjør det vanskelig å følge med.