(32)

Søvnløs: tusen våkenetter og én løsning

lydbok


«Søvnløs» er en spennende, morsom og klok bok for alle som ligger våkne om natten og lurer på hvorfor, og for de som ligger ved siden av dem.

I seksten år har Anders Bortne vært søvnløs. Flere ganger har han forsøkt å få hjelp, uten resultat. Men nå er han nødt til å gjøre noe. Han har familie med to små barn og en jobb som taleskriver i et departement. Det går ikke rundt lenger. Derfor skal ingenting være uprøvd - sovemedisiner, yoga, urter, akupunktur, hypnose. Anders leter høyt og lavt, og svarene han får, er både hoderystende, øyeåpnende og lattervekkende. Under jakten vokser også en annen historie frem. For hva vet vi om døgnets viktigste timer? Hvordan ser søvnens historie ut? Og hvorfor må vi egentlig sove? Løsningen er ofte nærmere enn man tror. I Anders sitt tilfelle lå den rett over gaten.


Oppleser: Jan Gunnar Røise
Varighet:

4.3

32 vurderinger

L.

5.4.2024

Dette er kanhende ikkje boka "for alle"? Men ég har aldri lest ei bok eg har kjent meg meir att i, episode for episode, setning for setning. Og akkurat dét var, overraskande nok, til stor hjelp.

Anonym

11.3.2024

Lærerik og nyttig, litt humor.

Bente

19.11.2023

Veldig gjenkjennbart, som om jeg skulle fortalt det selv. Lett å følge og gir håp i motsetning til fagbøker hvor man blir påminnet alt man er disponert for ved søvnmangel.