Alle bøker

Alle bøker

Ubegrenset tilgang til lydbøker i din mobil eller på ditt nettbrett. Velg blant flere hundretusen lydbøker og lytt online eller offline. Prøv gratis i 30 dager. Helt uten bindingstid.

Velg kategori
Populært
Filtrer

Side 1 av 5049

Få tilgang til flere hundre tusen lydbøker med Nextory

Med Nextory får du ubegrenset tilgang til flere hundre tusen lydbøker på mobilen din eller nettbrettet ditt. Lytt til din favorittforfatter eller utforsk vårt bibliotek for å finne nye lydbøker. Begynn din kostnadsfrie prøveperiode i dag.

Strøm lydbøker mens du holder på med noe annet

 

Lydbøker er perfekte til å forgylle en spasertur eller hvorfor ikke neste vaskerunde? Med Nextory kan du gjøre hverdagen til et spennende eventyr. Følg jakten på en seriemorder eller finn ut hvorfor havet er blått. Valget er ditt. Med Nextory kan du strømme eller laste ned lydbøker på mobilen din eller nettbrettet ditt.

Med vårt familieabonnement for lydbøker kan du dessuten la barna lytte på barnebøker. Et knep som har hjulpet utallige foreldre med å få en roligere hverdag. Uansett om det er ved leggetid, bilreisen hjem eller bare for en kosestund.

Hadde du tenkt å kjøpe en lydbok? Ikke nøy deg med bare én når du kan få ubegrenset tilgang.

Med Nextory får du tilgang til et enormt bibliotek for 139 kr / måneden. Velg blant bestselgende thrillere, fengslende detektivhistorier eller kanskje en ny forfatter? Last ned appen vår for lydbøker og ta lesingen din til nye høyder i dag.

Fordeler med lydbøker

Hele 70 % ønsker å lese flere bøker per år. Likevel er det få som faktisk har lyktes, og det er vel ikke rart? Barna skal hentes, maten skal lages og klesvasken henges opp. Med en hektisk hverdag foran seg er det få som finner tid til å nyte en skikkelig god bok.

Med Nextory kan du få mer tid til deg selv. Kombiner spaserturen om kvelden med en detektivhistorie så har du plutselig fått regnestykket til å gå opp. I tillegg finnes det en lang rekke fordeler med å lytte på lydbøker.

6 helsefordeler med lesing og lytting:

 • Får deg til å koble av.

 • Reduserer stressnivået ditt.

 • Øker konsentrasjonsevnene din.

 • Forbedrer minnet ditt.

 • Gir deg ny kunnskap.

 • Styrker ordforrådet ditt.

Lytt på en lydbok gratis - Prøv Nextory i 14 dager

Med Nextory får du alltid prøve vår app for lydbøker gratis i 14 dager.

Helt uten bindingstid eller kostnad. Finn en lydbok du vil lytte på og last ned appen vår i dag.

Hvis du ønsker å fortsette å lese etter den første boken så finnes det flere tusen andre lydbøker å velge mellom. For de første 14 dagene betaler du 0 kroner og har fri tilgang til lydbøker.

6 grunner til å velge Nextory:

 • En av Nordens største abonnementstjenester for e- og lydbøker.

 • 14 dagers kostnadsfri prøveperiode.

 • Ingen bindningstid og du kan avslutte når du vil.

 • Hundretusenvis av bøker i lommen din fra 139 kr / måned.

 • Lytt til favorittboken din hvor som helst og når som helst.

 • Mulighet for å dele abonnement med hele familien.

 • Over 11 000 brukere har gitt Nextory 5 stjerner i Google Play

Slik laster du ned appen for lydbøker

 

For å lytte på lydbøker i Nextory må du starte prøveperioden din på hjemmesidene våre. Du registrerer deg enkelt med e-postadressen din. Deretter kan du enkelt laste ned appen i App Store eller Google Play.

Du betaler 0 NOK for å prøve Nextory i 14 dager. Det betyr at du både kan lese og lytte ubegrenset i appen vår uten kostnad. Hvis du velger å fortsette etter prøveperioden, blir du på samme måte som flere tusen andre et betalende medlem i Nextory.

Prøv Nextory kostnadsfritt i dag og få tilgang til hundretusenvis av bøker med en gang.

En lydbok for alle smaker – store som små.

Med Nextory kan hele familien lytte på bøker samtidig. Kjedelige stunder i hverdagen kan få nytt liv, og med familieabonnementet kan alle lytte samtidig. Perfekt for familieferien.

Velg blant et bredt utvalg av bøker innen en rekke sjangere. Ta deg tid og let etter noe som faller i smak. Med flere tusen titler er sjansen stor for at du finner en bok du ikke klarer å legge fra deg.

Det finnes tre ulike abonnement å velge mellom, og med Nextorys familieabonnement kan dere være opptil fire brukere som lytter på ulike lydbøker samtidig. Og det aller beste er at alle kan lytte helt ubegrenset på lydbøker. Hvis man begynner å lytte på lydbok som ikke faller i smak, kan man enkelt velge en ny uten at det koster noe ekstra.

Be a reader med Nextory – En av Nordens største abonnementstjenester for e- og lydbøker.

 

visa
amex
master