(0)

Britney Spears

lydbok


I denne episode handler det om Britney Spears, der på alle måder er og var et fænomen. En popprinsesse, der i 30 år har præget popkulturen med selvfølgelig sin fantastiske musik, men også med hendes famøse break-down i 2007, hendes kulørte privatliv og ikke mindst hendes kamp for at vinde sin myndighed tilbage som kulminerer i 2021. Lene og Louise vender temaer som undertrykkelse af kvinders seksualitet, luder-Madonna-komplekset og hvordan det er at være kvinde i musikbranchen.

Anden omgang

I denne podcast vender værterne Louise Kjølsen og Lene Stavngaard tilbage til deres ungdom i 90'erne og 00'erne for at genbesøge datidens popkulturelle fænomener med modne og kærligt kritiske 2023-briller på.

Det skal handle om de film, musikvideoer, popstjerner og bøger, der har formet en hel generation, der nu er blevet voksne og klogere - eller er vi?

Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen: Forfatter, danser, debattør og psykolog. Kendt under kunstnernavnet Twerk Queen, og som debattør indenfor emner som krop, køn, seksualitet og normer.

Lene Stavngaard: Chef for Beskyttelse mod Digitale Krænkelser hos Red Barnet. Tidl. direktør i Sex & Samfund.